Prijzen

Jouw avontuur begint hier!

Our Packages

Een greep van de beschikbare abonnementen:

Proefles

1 Uur Training

Je kan ten alle tijde één gratis proefles volgen om te kijken of crossfit ook iets voor jou is. De keuze om eventueel lid te worden is geheel aan jou evenals de keuze van een abonnement.

0.00 / GRATIS

    

Aanmelden

Rittenkaart

3 maanden geldig

Dit is 150 euro voor 10 ritten welke jij op elk moment kan gebruiken in de aankomende 3 maanden. Is de rittenkaart op, kan je de beslissing nemen om over te gaan naar een abonnement.

150 / 3 maanden

    

Aanmelden

Jaar abonnementen

1 Jaar Training

Een jaar lang sporten? Het kan met een jaarabonnement bij Crossfit Kralingen. Doordat je nu per jaar betaald krijg je het abonnement voor een scherpe prijs

825.00 / 935.00 / 1045.00 / 2 of 3x per week of onbeperkt

    

Aanmelden

Abonnementen

Maand abonnement

Wij bieden verschillende Crossfit abonnementen aan, namelijk onbeperkt trainen, 3x of 2x per week. Let op! Voor studenten hebben wij een speciaal tarief. Vraag naar de voorwaarden bij de coach.

95/85/75 / Maand

    

Aanmelden

Personal Training

40 minuten

Doel en resultaat gericht sporten onder onze begeleiding. Wij zullen aan het begin verschillende testen met je door nemen zodat we een goede nulmeting hebben. Hierna zullen wij een doel vaststellen om dit samen kunnen behalen.

50.00 / 40 minuten

    

Aanmelden

Crossfit Rookies

4x per maand

Dit is een mix van Crossfit en Yoga. Hier zullen we alle functionele bewegingen welke wij als volwassenen gebruiken in de WOD's op een speelse manier aanleren. Ook de mindfullness en werken aan onze flexibiliteit word in deze hectische tijd meegenomen. CFK rookies is elke woensdag en zondag. Check het rooster voor de tijden.

25.00 / Maand

    

Aanmelden